Elena Hueanu a avut o sarcină dificilă! Prima reacție după naștere: ”Este ultima!”

 

Modelul în vârstă de 36 de ani s-a confruntat cu probleme serioase la nașterea celei de-a treia fetițe, drept urmare a luat decizia ca aceasta să fie ultima data când aduce pe lume un copil.

 

Elena Hueanu, 36 de ani, a născut cea de-a treia fetiță a sa, însă s-a confruntat cu o serie de probleme. În exclusivitate la Antena Stars, modelul a dezvăluit că nu-și va mai asuma pe viitor riscul unei noi sarcini, având în vedere că acum a ajuns la terapie intensive din cauza problemelor cu care s-a confruntat. Chiar dacă se va opri la trei fetițe, vedeta consideră că este binecuvântată.

 

„Am avut aceeași problemă și la a doua fetiță și acum la a treia, care este și ultima, de asemenea. Eu tot timpul am iubit copiii și am vrut să am mulți copii, dar se pare că atât a fost să fie. Oricum sunt foarte fericită și mă simt binecuvântată cu cele trei fetițe pe care le am. (...) Sunt ok, încerc să îmi revin. Am avut transfuziile, am fost la terapie intensivă, acum sunt în cameră”, a mărturisit Elena Hueanu, la Antena Stars.

 

Frumoasa blondină a dat și o serie de detalii privitoare la cee ace a pățit. Este vorba de o dilatare a peretelui uterului, iar riscurile unei hemoragii interne erau aproape inerente: „Mă recuperez încet și sigur, zic eu. Problemele au fost din cauza plancentei. Se numește placenta accreta. Adică, placenta crește în peretele uterului. După care, este o dificultate în a o îndepărta la naștere. O scoate și atunci există riscul de hemoragii puternice și pierderea uterului”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest