Elena Hueanu, în mijlocul unei escrocherii de zile mari, după ce i-a fost falsificat buletinul: „Nu pot face nimic”

 

Elena Hueanu s-a trezit în mijlocul unei escrocherii de zile mari, după ce i-a fost falsificat buletinul. În transmisiune directă pentru „Star Matinal”, cunoscutul model a vorbit despre problemele cu care se confruntă, după ce i-a fost furată identitatea!

Elena Hueanu a descoperit că mai există un alt act identitate cu poza ei, după ce a primit sute de mesaje de la necunoscuți, care o trăgeau la răspundere pentru sumele mari de bani pe care le-au trimis ca să o ajute.

„Am încercat sa iau legătura cu Poliția din Franța, pentru că am descoperit că mai există un alt ID dar cu poza mea. Foarte multă lume trimite bani pentru persoana respectivă, însă sunt escrocați. (...) Am primit foarte multe mesaje de la oameni, care mi-au spus să răspund că deja au trimis destul de mulți bani. Povestea este că eu am plecat în Germania, iar acum nu mai am serviciu și nu am cu ce să îmi întrețin fata. Și risc să îmi fie luată și am nevoie de susținerea voastră.” a dezvăluit Elena.

“Pe lângă imaginea modelului, în “campania de impresionare” a mai fost folosit și un video în care plângea, fiind montat în așa fel încât să pară că face parte din cazul social inventat.

"Mulți oameni au luat legătura și cu surorile mele și le-au zis că mi-au trimis destul de mulți bani. Sunt sume de la 200 de euro până la 10.000 de euro, pentru că sunt persoane care chiar au crezut în povestea asta, pentru că a existat până și un video în care eu plângeam. Însă era din 2015 în problema cu soțul meu.” a mai spus Elena Hueanu.

Ce măsuri vor fi luate

Aflată în Germania, Elena Hueanu a mărturisit că îi este imposibil să ajungă în Franța ca să rezolve problema, însă speră că va găsit o metodă, ca în mâinile autorităților franceze, să ajungă copia buletinului său.

„Nu am putut sa fac absolut nimic pentru că trebuie să merg personal. Rog pe cineva care mă cunoaste să meargă la poliție acolo și să reclame acest fapt” a mărturisit celebrul model.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest