Elena Ionescu, despre relația cu fostul soț. "Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă"

 

Elena Ionescu (33 de ani) a divorțat de tatăl băiețelului ei, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în 2019, la doar un an de la căsătorie. Divorțul a fost unul cu scandal, iar solista a trebuit să o ia de una singură de la capăt pentru a supraviețui alături de fiul ei, Răzvan (3 ani).

Acum, la doi ani de la divorț, Elena a îngropat securea războiului și a făcut pace cu fostul soț. “Dumnezeu mi-a schimbat viața. M-a făcut să realizez care este menirea mea și cum reușesc să trec prin asta. Au trecut doi ani de la divorț și, în toată această perioadă, factorul care m-a scos din pasa asta a fost munca. Aveam foarte multe momente în care mă trezeam și nu știam ce să fac. Mergeam și alergam în spatele casei. Simțeam nevoia să fac lucruri productive”, a povestit Elena.

Solista a dezvăluit că a reluat legătura cu fostul soț, de dragul copilului pe care îl au împreună. „Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest