Elena Ionescu și tatăl copilului ei au ajuns să se înțeleagă: „Mi se pare foarte tare!”

 

Relația dintre Elena Ionescu și Dragoș Stanciu a rezistat până la nașterea copilului. Chiar dacă s-au despărțit, de dragul celui mic, cei doi au ajuns la un numitor comun în cele din urmă.

 

Fosta solistă de la Mandinga a avut o relația agitate cu tatăl fiului ei, care a rezistat până când acesta a venit pe lume. La scurt timp au apărut neînțelegerile, s-au adus acuzații dure, iar în cele din urmă cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine să apuce pe drumuri separate și au divorțat. Între timp, cei doi au ajuns să se înțeleagă de dragul celui mic. În exclusivitate la Antena Stars, Elena Ionescu a povestit cum decurge acum relația cu Dragoș Stanciu.

 

„Am ajuns la un numitor comun. Doi oameni înțelepți găsesc o cale la un moment dat și noi am găsit-o, ceea ce mi se pare foarte tare. Pe weekend stă la el, în cursul săptămânii la mine. Toată lumea asumată, responsabilă, ceea ce e minunat.”, a dezvăluit Elena Ionescu, la Antena Stars.

 

Copilul nu pare deloc afectat, susține cântăreața, de faptul că e despărțită de tatăl său. Și asta pentru că băiețelul nu știe cum e ca părinții să fie împreună: „Copilul a înțeles. Tocmai pentru că nu a avut această imagine de familie de la început, nici nu are cum să facă comparație. Cumva, el a înțeles că mami e acolo, tati e acolo, fiecare oferă dragoste, afecțiune, îngrijire și e un copil liniștit. Îl simt ok. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest