Elena Ionescu și-a făcut praf fostul soț, după ce a recunoscut că a divorțat din cauza infidelității!

 

Elena Ionescu a vorbit pentru prima dată despre infidelitățile fostului soț care au dus la divorț și a oferit detalii din interiorul mariajului pe care l-a avut cu Dragoș Stanciu, tatăl fiului său.

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu s-au cunoscut într-un info-trip din Turcia, unde acesta era manechin pentru colecția lui Cătălin Botezatu. Cei doi au început să iasă din ce în ce mai des în București, s-au căsătorit, au dat naștere unui copil minunat, iar la numai șase luni de când au devenit părinți, s-au despărțit.  

Imediat după divorț, Elena Ionescu s-a abținut de la comentarii, însă odată cu trecerea timpului, rănile s-au vindecat și artista a decis să dea cărțile pe față și să vorbească cu lux de amănunte despre motivele separării.

A recunoscut că a fost înșelată de mai multe ori

Deși Dragoș Stanciu a invocat ca motiv al separării „nepotrivirea de caracter”, Elena Ionescu a dezvăluit că, de fapt, ruptura s-a produs din cauza episoadelor de infidelitate. Fostul soț al artistei a înșelat-o cu fosta iubită și cu alte femei, despre care a preferat să nu ofere detalii.

„Din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu.” a spus Elena Ionescu pentru okmagazine.

În ciuda suferinței pe care i-a cauzat-o, Elena Ionescu a spus că incearcă să păstreze o relație amicală cu fostul soț, de dragul fiului pe care îl au împreună.

„Amiabile. Sper să nu ne deranjăm niciodată vieţile. În afară de grija pe care i-o purtăm fiului nostru, între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată. Îi doresc să fie sănătos, pentru că este tatăl copilului meu.” a mai dezvăluit artista pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest