Elena Ionescu, singurele declarații după separarea de soțul ei! „M-am grăbit puţin!” VIDEO

 

Elena Ionescu şi soţul său, Răzvan Stanciu s-au hotărât să divorţeze! Vestea a picat ca o bombă în showbiz-ul românesc, mai ales, că până nu demult, cei doi se declarau extrem de fericiţi împreună.

Elena Ionescu a declarat, în exclusivitate, pentru Agenţia VIP care au fost motivele pentru care a divorţat şi cum se simte acum. Artista a mărturisit că deoarece îşi dorea să întemeieze cât mai repede o familie pentru Răzvănel, s-a pripit cu căsătoria, dar nu regretă nimic, deoarece din frumoasa poveste de dragoste pe care a avut-o cu bărbatul de care a fost îndrăgostită, s-a născut un băieţel minunat.

„Sunt fericită şi am şi un motiv solid. Răzvănel care îmi umple zilele de fericire şi de bucurie. Pentru el am toate motivele sa merg mai departe. Este foarte important să ai puterea să îți dai seama când o relaţie nu mai merge. Sunt lucruri pe care le faci în comun, ţeluri pe care vrei să le atingi. Omul are tendinţa să se grăbească şi să găsească perfecţiunea în persoana de lângă şi încearcă să schimbe, să modifice oamenii. Oamenii nu se schimbă, ei se adaptează. În viaţă este foarte important să realizezi când poţi trece mai departe, până unde poţi să tolerezi şi ce vrei de la viaţă. Şi părerea mea este că m-am grăbit puţin. (...) Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi, să îşi dorească amândoi acealeaşi ;lucruri şi să muncească îna ceasi direcţie. Dar trebuie să avem un ţel comun. Cred că asta a fost, pripirea asta şi dorinţa de a crea o familie pentru Răzvănel. A fost un pas pe care l-am făcut responsabil la momentul respectiv, dar cu o doză de euforie. Şi uite, că viaţa îţi arată uneori că lucrurile nu stau chiar așa. (...) Copilul este la mine. Voi fi foarte atenta ca el să nu simtă această separare a noastră, preferăm să păstrăm lucrurile intime şi ce a fost frumos. Mergem mai departe.” a declarat Elena Ionescu, în exclusivitate, pentru Agenţia VIP.

Iar pentru că este extrem de apropiată de fanii săi, Elena Ionescu a postat o fotografie cu micuţul său, care a venit însoţită de o descriere emoţionantă. Artista le-a mărturisit cum se simte după ce s-a hotărât să divorţeze.

„Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale , dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe!

Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu... dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste.

As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA.” a scris Elena Ionescu pe pagina ei personală de instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest