Elena Merișoreanu, desemnată „Cea mai îndrăgită interpretă de muzică populară”

 

Marea doamnă a cântecului popular românesc rămâne modestă în ciuda premiului pe care l-a obținut.

 

Elena Merișoreanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi din țară. Dovadă și numeroasele evenimente la care participă. Iar ca o încununare a activității sale, a câștigat recent titlul de Cea mai îndrăgită interpretă de muzică populară”. În ciuda acestei recunoașteri, ea nu se consideră deloc o vedetă, ci rămâne modestă, așa cum o cunoaștem, spunând că nu este altceva decât o „slujitoare a cântecului popular”.

 

„Slujitoarea cântecului popular, noi nu suntem vedete, cum spun alții. Vedete sunt actorii care au jucat în roluri importante, cei care au scris piese de teatru. Mă onorează acest premiu și vreau să spun că îl datorez publicului și vouă, media. Nicio zi din viață nu o regret, pentru că am lăsat în urmă lucruri frumoase și cântece”, a spus artista în exclusivitate la Antena Stars.

 

Totodată, marea artistă a explicat de ce își tot amână operația la picior pe care avusese initial de gând să o facă în prima parte a acestui an. Motivul este unul foarte simplu: programul solicitant de care are parte. „Am probleme la un picior, tot amân operația și nu știu de ce. Adică știu de ce, evenimente. Sper că în toamnă o să mă ajute Dumnezeu să rezolv această treabă. Restul, mulțumesc lui Dumnezeu, să știi că sunt sănătoasă tun”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest