Elena Merișoreanu, după o lună de la operație: „Deocamdată merg cu cadrul, mă sprijin”

 

Marea doamnă a cântecului popular românesc regretă acum că nu a luat decizia de a se opera la picior mai devreme.

 

Elena Merișoreanu a declarat, în exclusivitate la Antena Stars, că se simte bine după operația suferită la picior, dar regretă faptul că a amânat decizia atât de mult timp. Din cauza problemelor pe care le-a avut, solista a ratat Revelionul artiștilor.

 

„Am suportat atâta timp durere fără nicio justificare. Adica ba că am aia, ba că trebuie să plec colo, ba dincolo. Sănătatea este mai scumpă decât orice, așa că acum nu avem evenimente în această perioadă. Îmi pare rău că au făcut colegii mei Revelionul artiștilor, acum sâmbătă, la fel. Dar asta este! O să mă duc anul viitor. Am stat fără nicio explicație fără să mă oprez, când puteam să renunț cum am renunțat și de Revelion. Dar asta e! Știi cum este omul <<Vai să amân, vai că nu. Dar e bine, mulțumesc lui Dumnezeu>>”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.

 

Solista are nevoie de un cadru metalic pentru a se deplasa: „După ce voi scoate copcile va fi mai bine. Piciorul jos trebuie să îl pui a doua zi seara, după operație. Trebuie să mergi cu cadru, o lună jumate. Deocamdată merg cu cadrul și mă sprijin, dar trebuie să te lași un pic pe picior, că nu ai cum să nu te lași. Dar fac gimnastică, merg, am fost și afară, acum nu am mai ieșit pentru că este urâtă vremea. Dar mă plim prin casă”.

 

Elena Merișoreanu abia așteaptă să revină pe scenă, iar acest lucru se va întâmpla peste aproximativ trei luni: „Cred că în martie mă întorc la evenimente. Mă simt foarte bine. Mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor care m-au îngrijit și s-au ocupat de soarta piciorului meu. Merge foarte bine, săptămâna viitoare, marți, fac o lună, timpul trecere repede, așa că eu zic că merge bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest