Elena Merișoreanu, în exclusivitate la Antena Stars: „Nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic, nici sănătate, nimic!”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost externată, după ce a stat nouă zile la Matei Balș, infectată cu virusul SARS-CoV-2.

 

Cu două săptămâni în urmă, Elena Merișoreanu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. După câteva zile în care a încercat să se trateze pe cont propriu, acasă, cântăreața a luat decizia că e mai bine să fie sub supraveghere medicală, drept urmare s-a internat la Institutul Matei Balș, unde a avut parte de cele mai bune îngrijiri, după propriile spuse. Chiar dacă trebuia să stea în spital timp de două săptămâni, vedeta a hotărât să se externeze după 9 zile, mai ales că starea ei s-a ameliorat vizibil. Imediat ce a ieșit din spital, Elena Merișoreanu a oferit declarații în direct la Antena Stars cu privire la starea ei de sănătate.

 

Elena Merișoreanu, declarații exclusive la Antena Stars, după ce a fost externată. Artista a stat nouă zile în spital, fiind infectată cu virusul SARS-CoV-2

 

După nouă zile de internare în spital, îndrăgita artistă de muzică populară a fost externată, astfel, după perioada grea prin care a trecut, cântăreața a mărturisit în direct la Antena Stars că se simte destul de bine și că în continuare are de luat un tratament. Mai mult, cântăreața a declarat că virsulul este unul nimicitor însă ea a avut un noroc mare, astfel nu mai vrea să-i ceară lui Dumnezeu nimic, căci i-a tot cerut până acum și întotdeauna a fost cu ea, argumentând că de acum se lasă în voia sorții.

 

După spaima prin care a trecut, Elena Merișoreanu a spus în exclusivitate la Antena Stars că a renunțat la concertele și evenimentele private pe care le antamase pentru perioada următoare, întrucât nu își dorește să intre în contact cu persoane infectate. Ea a mai spus că iese din casă doar pentru a se plimba prin curte, încercând să stea departe de acest virus care a înspăimântat-o extrem de tare, încât a luat decizia de a sta internată în spital.  

 

"Eu nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic, nici sănătate, nimic. Momentan stau liniștită, nu mă mai duc la concerte. După boala asta trebuie sa fiu foarte atenta. In primul rand afectează plămânii. Iau tratament acasă, ma plimb prin curte. Încerc sa stau puțin izolata. Trebuie sa fim optimiști.", a spus Elena Merișoreanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest