Elena Merișoreanu, o nouă intervenție chirurgicală la picior, la câteva luni de la ultima operație: „Durerile sunt prea mari”

 

Elena Merișoreanu urmează să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală la picior, la doar câteva luni de la ultima operație. Contactată de reporterii Antena Stars, interpreta de muzică populară ne-a dezvăluit cum se simte în aceste momente.

Elena Merișoreanu a fost operată la piciorul stâng, după ce a fost diagnosticată cu artroză, iar acum, trebuie va suferi o intervenție similară și la membrul drept, din cauza presiunii mult prea mare pe care a pus-o pe el.

„La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate pentru că l-am folosit prea mult pe cel drept trebuie să operez și la el. durerile sunt destul de mari și nu merită să suport și să stau așa. Picioarele m-au durut întotdeauna. Atâta timp nu mai ai cartilaj, nu se recuperează. Recuperarea durează 3-4 luni. Atunci când ai kilograme în plus și pentru picior este destul de greu.”, ne-a spus interpreta de muzică populară

Și chiar dacă va ajunge, din nou, pe masa de operații, starea psihică a artistei este una extrem de bună, dat fiind că a mai trecut prin intervenții de acest gen, iar acum știe să își gestioneze mai bine emoțiile.

„Am fost acum o lună la consult. Mi-au zis că nu este foarte urgent, dar eu o să o fac la anul pentru că pandemia m-a ținut în casă. Nu am emoții deloc. Nu mi-a făcut anestezie generală data trecută, chiar am râs și am glumit cu medicii. Sunt optimistă, sunt foarte puternică. Nu mă doboară orice boală.”, ne-a mai dezvăluit Elena Merișoreanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest