Elena Merişoreanu rupe tăcerea! Ce pensie are şi cum o cheltuie „Nu mă dau banii afară din casă”

 

Elena Merişoreanu a dat cărţile pe faţă! Cunoscuta interpretă de muzică populară a dezvăluit care este suma pe care o primeşte lunar, cât şi ce anume face cu banii!

Dacă eşti celebru, nu înseamnă că eşti şi bogat, iarElena Merişoreanu este exemplul viu. Intepreta de muzică tradiţional-românească are o pensie modestă, din care reuşeşte să îşi acopere cheluielile ce ţin de îngrijirea personală.

Elena Merişoreanu a măturisit că lunar beneficiază de nici mai mult, nici mai puţin de 2.000 de ron, Şi chiar dacă nu este o sumă prea mare, artista a marturisit că este împăcată cu suma pe care o primeşte. Principala sursă de venit este pensia partenerului de viaţă, cât şi din colaborările artistice pe care le mai are pe ici, pe colo.

Mai mult de atât, Elena Merişoreanu a spus că din cauza vârstei înaintate nu mai poate concerta ca pe vremuri. „Nu mă mai duc să susţin câte două-trei programe pe seară, că nu mai pot, nu mai am vârsta. Nu mă dau banii afară din casă, dar am tot ce-mi trebuie. Primesc o pensie bună de 2.000 de lei, bani care îmi ajung să mă duc la coafor, să-mi cumpăr farduri şi… atât. Restul celor necesare le am din alţi bani obţinuţi din colaborări şi am soţ cu pensie bună. Ne descurcăm, nu murim de foame! Mai avem economii, iar copiii au treaba lor. N-am dus-o rău nici în comunism, iar acum o duc foarte bine”, a declarat Elena Merişoreanu pentru „ring”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest