Elena Merișoreanu și-a făcut intervenţie estetică: „Știi cum e, suferă baba la frumusețe!

 


Cântăreața a ales să își facă o intervenție estetică, chiar dacă până la vârsta de 75 de ani nu a mai făcut asta, pentru că a considerat că acum are nevoie de asta. Elena Merișoreanu, una dintre cele mai poupulare artiste de la noi, se află de ani de zile în atenția publicului.

Fiind atât de cunoscută, interpreta ține foarte mult la felul cum arată și la imaginea ei. Chiar dacă a trecut de remarcabila vârstă de 75 de ani, ea își dorește să aibă mereu un ten tânăr, fapt pentru care a ales să apeleze la medicul estetician, și nu îi este rușine să vorbească despre asta.

De curând, Elena Merișoreanu a mers la o clinică de înfrumusețare pentru mici retușuri la nivelul feței. Aceasta și-a făcut un lifting facial cu fire resorabile, o intervenție nechirurgicală și care nu doare, a declarat cântăreața pentru spynews.ro.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a povestit Elena Merișoreanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest