Elena Merișoreanu trebuie să slăbească 15 kg înainte de operație: „Dieta este complexă, are cam de toate”

 

Marea doamnă a cântecului popular românesc a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre problemele de sănătate pe care le are.

 

A amânat cât a putut de mult operația la picior, dar nu va avea ce face și va intra pe mâna medicilor. Pentru Elena Merișoreanu urmează o perioadă dificilă, mai ales că, înainte de operație, va trebui să dea jos 15 kilograme, pentru ca greutatea corporală să nu apese pe piciorul proaspăt operat. Doamna cântecului popular românesc s-a confesat la Antena Stars cu privire la perioada ce urmează în viața ei.

 

„Nu știu dacă e așa drastică. Încerc și eu, pentru că sunt obligată! Urmează să mă operez la picior, iar medicul m-ia spus să slăbesc. Cartilajul de la genunchi nu prea mai este, așa că trebuie să țin o dietă. Am de slăbit vreo 15 kg. Sper că voi reuși, nu știu. Trebuie să renunț la grăsimi, la făinoase, la fructele care au zaharoase. Dieta este complexă, are cam de toate. Încerc să fac față provocării respective. Încă nu am început dieta, sper să pot să o țin. Totul pornește de la creier, dacă îți impui ceva. Eu sunt o persoană foarte puternică, iar atunci când îmi pun în gând ceva, să știi că realizez” a declarat Elena Merișoreanu pentru Antena Stars.

 

Solista nu se teme de operația în sine pentru refacerea cartilagiului, ci mai ales de ce va urma: adică de perioada de recuperare. „Să te plimbi, dar numai cu cârja sau cu cadrul. Pui piciorul jos a doua zi după ce te operează, dar nu te lași în el, trebuie să mergi cu cadrul. M-am refăcut destul de repede, chiar înainte de trei luni am pus piciorul jos, la celălalt la care am fost operată. Sunt foarte bine. Vreau să merg bine. Să nu mă doară, să nu mă forțez, dar sper să fie bine”, a mai spus aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest