Elena Ploieşteanu, scandal cu amanta soţului! S-au luat la bătaie în plină stradă

 
+2 click pentru
galerie

Scandal monstru în lumea mondenă. Nelu Ploieşteanu e într-o situaţie fără ieşire. Războiul dintre soţie şi amantă a degenerat în ultimul hal. S-a lăsat cu bătaie la întâlnirea dintre cele două femei din viaţa lăutarului.

Scandal în toată regula în văzul tuturor. Soţia şi amanta lui Nelu Ploieşteanu s-au întâlnit la un eveniment monden. Ce a ieşit? O răfuială de zile mari. Lucrurile au scăpat de sub control în viaţa privată a lui Nelu Ploieşteanu. Elena Ploieşteanu şi Ana Maria s-au întâlnit marţi seară la un eveniment monden în Bucureşti şi s-a lăsat cu o ceartă de zile mari.

"A avut noroc că a fost şoferul. Pentru un apartament de 40.000 de euro, pentru 14 ani în care stau în stres şi între patru pereţi şi toţi banii merg acolo. Distrată şi angajată şi copilul lui de 35 de ani stă în casă şi nu are serviciu," a declarat Elena Ploieşteanu, în exclusivitate penatru Antena Stars.

Femeia înşelată a avut o izbucnire nervoasă şi a sărit direct la rivala ei, cu care s-a certat. Elena Ploieşteanu a ţipat şi i-a cerut socoteală pentru faptul că i-a furat bărbatul. Iubita lăutarului a încercat să se apere, fără prea mare succes în faţa furiei Elenei Ploieşteanu.

"Că nu mai sunt cu el. Când nu mai eşti cu el? De când nu mai eşti cu el? Paparazzi v-au prins, nu v-am prins eu. Dacă nu era tare în gură, nu îi făceam nimic," a mai spus Elena Ploieşteanu.

În cele din urmă, a reuşit să scape din situaţia iscată şi să plece acasă cu o maşină.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest