Elena Udrea a fost sau nu iubita lui Traian Băsescu: „Am plătit scump pentru asta”

 

După ani și ani, Elena Udrea a făcut lumină în ceea ce priveste relația pe care a avut-o cu Traian Băsescu, în perioada în care acesta a fost președintele României! Fosta „blondă de la Cotroceni” a spus dacă a fost sau nu iubita fostului șef de stat!

Pe lângă echipa pe care au format-o în politica românească, despre Elena Udrea și Traian Băsescu s-a tot spus că ar forma și una de natură amoroasă. La aproape 15 ani de când zvonurile au fost lansate, fosta șefă a Cancelariei Prezindențiale din perioada 2004-2005 a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce fel de relație a avut, de fapt, cu Traian Băsescu.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și mă uit că de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Adică atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă”, a spus ea pentru un post tv.

După ce a infirmat scurt, dar la obiect, zvonurile precum că ea și Traian Băsescu ar fi fost intimi, Elena Udrea a ținut și să argumenteze relația atât de apropiată pe care a avut-o cu fostul șef de stat.

Fosta „blondă de la Cotroceni” și-a exprimat recunoștința pentru fostul președinte al României, susținând că acesta a fost piatra de temelie în cariera ei politică. Și dincolo de aspectul profesional, Elena Udrea l-a pus pe Traian Băsescu pe același plan cu părinții săi.  

„Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit, după copilul meu, este ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost o relație extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, așa au făcut și mulți alții, spuneam femei și bărbați, însă asta a fost tot”, a mai adăugat Elena Udrea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest