Elena Udrea, pregătiri pentru nunta anului! Verighetele au fost deja cumpărate

 

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, se pregătesc pentru două evenimente importante. Cei doi vor să facă nunta, dar și botezul fiicei lor!

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au trecut prin momente grele, însă sunt mai apropiaţi ca niciodată. Cei doi îndrăgostiţi vor să se căsătorească şi să îşi creştineze copilul. Dar deşi şi-ar dori ca ambele evenimente să aibă loc în România, acest lucru nu este încă în posibil.

Adrian Alexandrov a declarat că Elena Udrea încă aşteaptă răspunsul autorităţilor din Costa Rica şi rămâne de văzut unde vor avea loc cele două evenimente importante din viaţa lor.

„Momentan nu ne-am plănuit multe lucruri. Așteptăm să vedem ce se întâmplă pe parcurs, ca să putem să luăm eventuale decizii. Elena încă așteaptă răspunsul autorităților din Costa Rica. Rămâne de văzut ce se întâmplă, dacă aprobă statutul de refugiat sau nu. Trebuie să vedem exact dacă rămâne acolo. Nu putem să ne facem chiar așa multe planuri pentru că nu știm ce urmează.

Este încă prematur să vorbim despre ce o să facem până nu vedem dacă obține statutul, dacă rămâne acolo sau nu rămâne acolo. (…) Dacă obține statutul de refugiat, cu siguranță botezul micuței o să aibă loc în Costa Rica pentru că altă soluție nu avem. Eu chiar îmi doresc să facem botezul în România, dar se pare că nu se prea poate, și în cazul asta apelăm la «planul B» și probabil o să-l facem în Costa Rica”, a declarat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, pentru Cancan.

„Nu am făcut logodna în secret. Am făcut primul pas, le avem (verighetele, n.r.). Eu recunosc că am mai purtat-o pentru că îmi place, dar cam atât. Nu este nimic oficial. Nu suntem logodiți cu acte, urmează, rămâne de văzut. Eu m-aș bucura ca ele să vină acasă, botezul să fie acasă și nunta să fie aici în România, dar dacă nu avem alte variante o să le facem pe toate în Costa Rica. În funcție de statut o să vedem cum ne mișcăm. Încă nu ne-am ales nașii. Avem câteva variante, dar să vedem exact și cine o să o boteze pe fetiță. Nu pot să dezvălui variantele pe care le avem”, a mai declarat Adrian Alexandrov pentru sursa mai sus citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest