Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, în toiul pregătirilor pentru botez! Dezvăluiri despre creştinarea micuţei! „Vedem apoi cu nunta” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Luni dimineaţă, Elena Udrea a ajuns pe pământ românesc, după ce timp de un an de zile a locuit în Costa Rica. Acum că se află, din nou, în România, nu vrea să irosească nicio secundă şi deja urmează să se apuce de organizarea tuturor detaliilor pentru creştinarea micuţei sale.

Elena Udrea a declarat că botezul fetiţei sale va fi făcut în România şi că abia aşteaptă să se întâmple acest lucru, încă de când era în Costa Rica. În exclusivitate pentru reporterii SpyNews.ro, Adrian Alexandrov a oferit detalii despre botez şi nuntă.

Cel care urmează să îi fie soţ a declarat că se pregătesc pentru marele eveniment din viaţa micuţei. Se pare că nu s-au decis la cine să fie părinţi spirituali pentru fetiţa lor, dar un lucru este cert. Nunta va urma, numai după ce vor organiza botezul Evei Maria.

"Micuţa a dormit bine, s-a odihnit, e prin casă, se joacă cu bunica. Încercăm să programăm data botezului, biserica, ziua, invitaţii, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Încercăm să finalizăm cu botezul şi vedem apoi cu nunta. Încă nu ştim cine vor fi naşii fetiţei, ne gândim zilele acestea. Nu ştim dacă rămâne Alina Bica", a spus Adrian Alexandrov pentru reporterii Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest