Elimină COMPLET ridurile cu un săpun-medicament făcut în CASĂ! Aspectul pielii tale va fi de nerecunoscut

 

Timpul nu iartă pe nimeni, aşa că odată cu trecerea anilor ridurile apar pe chipurile noastre. În general, femeile sunt cele mai preocupate de acest aspect, aşa fac tot ce pot pentru a avea o piele cât mai fină.

Produsele cosmetice din comerţ, cremele sau gelurile de duş conțin o mulțime de substanţe chimice, care în timp nu fac deloc bine pielii tale. Aşa că mai bine încearcă să îţi faci singură propriile produse de îngrijire naturale. Prepară un săpun de casă bază de ulei de nucă de cocos şi spală-te cu el în fiecare dimineaţă şi seară, iar tenul tău va fi curat şi reîmprospătat.

Ingrediente:  

- o parte ulei de nucă de cocos

- o parte unt de shea

- o parte ceară de albine

- uleiuri esențiale parfumate

Mod de prepare:

Pune ingredientele într-un borcan, pe care așază-l într-o cratiță cu apă, la bainmarie. Încălzește până ce ingredientele se topesc, amestecând constant, potrivit ele.ro. Poți adauga uleiuri esențiale preferate pentru a-i da săpunului un parfum. Toarnă amestecul în forme din silicon. Le poți folosi pe cele pentru brioșe dacă nu ai altele la îndemână. Lasă să se răcească și să se întărească, apoi scoate săpunurile. 

Foto: whitezebra.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest