Elimină firele albe fără să te vopseşti! Amestecul natural care îţi revitalizează complet culoarea părului

 

De obicei, albirea părului apare odată cu înaintarea în vârstă, însă acest lucru nu este o regulă. Firele albe pot să apar chiar şi la tinereţe, iar unii oameni încep să albească încă de la vârsta de 20 de ani. Aceste lucruri pot fi influenţate şi de moştenirea genetică.

Aspectul părului şi starea sa sunt influenţate în mod direct de obiceiurile alimentare şi stilul tău de viaţă, iar din acest puncte de vedere albirea părului ar trebui să fie îţi atragă atenţia asupra stării tale de sănătate.

Firele albe pot furniza indicii cu privire la boli latente care se pot manifestă pe viitor și care pot atrage atenția în special asupra unor deficiente alimentare, conform site-ului secretele.com.

Chiar dacă nu te-ai gândit până acum la aşa ceva, este bine să ştii că poţi să redobândeşti culoarea părului tău în mod natural şi să încetineşti procesul de creşterea a firelor albe.

Știai că este posibil să redobândesti în mod natural culoarea părului și să încetinești procesul de creștere a firelor albe?

Consumă zilnic o porţie de grâu încolţit, iar culoarea părului tău se va revitaliza, iar creşterea firelor albe va fi încetinită. Sucul din grâu încolțit este excelent pentru curățarea sângelui contribuind, totodată, la revitalizarea și regenerarea pielii.

De unde să cumperi grâu încolţit
 
Acesta este disponibil în plafaruri fie în stare proaspătă, fie în formă să uscată. În plus, poți la fel de bine să obții grâu încolțit astfel: adaugă într-un vas 100 de grame de boabe de grâu (să nu fie mai vechi de un an și să nu fie tratate cu pesticide), apoi toarnă suficientă apă astfel încât să acopere grâul. 

Pune vasul la un loc călduros până când se va produce procesul de germinare (timpul de germinare poate să fie diferit în funcție de temperatură). Atunci când ai observat că au încolțit, sunt tocmai buni pentru a fi consumați! 

Rețetă pentru redobândirea culorii naturale a părului
 
Rețetă pentru o singură zi: 

Ingrediente:

- €“200 de grame de fructe la alegere tăiate mărunt

- €“100 de ml de zeamă de lămâie

- €“50 de grame de grâu încolțit

- o lingură de miere

- 100 de ml de apă

Mod de prepare şi consum:

Amestecă toate ingredientele într-un blender, apoi consumă jumătate din acest suc dimineață după micul dejun, iar cealaltă jumătate trebuie consumată după prânz.. Urmează acest "tratament" zi de zi, timp de 30 de zile, și părul tău își va recăpăta culoarea naturală.

Foto: Antena 1

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest