Toată lumea ştie că nici legumele şi fructele nu mai sunt ca cele de altădată. Majoritatea sunt stropite din abundență cu pesticide și fungicide periculoase, mai ales cele care se găsesc în marile magazine.
articolul continua dupa recomandari
Printre acestea se număra și lămâile din Spania, acelea ceruite, pe ambalajul cărora este și o avertizare: "A nu se consuma coaja." În cazul în care va este teamă să consumați aceste fructe sau legume sau pur și simplu nu vreți să riscați, va anunț că am găsit o metodă extrem de simplă pentru eliminarea fungicidelor sau pesticidelor de pe fructe sau legume, și asta într-un timp foarte scurt, potrivit secretele.com.
Cum trebuie să procedaţi?
-Puneți într-o oală încăpătoare 3 litri de apă;
-Așezați oala pe foc și lăsați-o până când apa atinge punctul de fierbere;
-După ce apa a fiert, opriți focul și adăugați 300 de grame de bicarbonat de sodiu, apoi lăsați apa să se răcească;
-După ce s-a răcit, așezați fructele sau legumele în acea apa și lăsați-le să stea timp de 30 de minute.
-La final, scoateți fructele sau legumele din acea oală cu apă și bicarbonat, apoi spălați-le doar cu apă de la chiuvetă.
În scurt timp, se vor observa urmele pesticidelor sau fungicidelor în apa în care au stat. Prin această metodă eficientă se va îndepărta orice urmă de pesticide sau alte substanţe chimice.
Foto: secretele.com
M.T.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc