Elimină punctele negre complet în 3 paşi simpli! Efectul este imediat şi de durată

 

Punctele negre reprezintă o mare problemă mai ales pentru persoanele care au tenul gras sau mixt. Acestea apar în general din cauza dilatării porilor, care crează mediul potrivit pentru acumularea secreției abundente de sebum. În combinaţie un alte impurităţi şi celule moarte acumulate la suprafaţa pielii, se formează nişte puncte negre "de toată frumuseţea".

Specialiștii în dermatologie explică faptul că terminațiile glandelor sebacee ajung până la suprafața pielii, timp în care sebumul produs se oxidează în contact cu aerul și rezultă o culoare închisă, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Orice procedura de eliminare a punctelor negre trebuie să înceapă cu o exfoliere a zonei pe care se va aplica tratamentul pentru că efectele să fie vizibile.

Așadar, exfoliază-ţi pielea cu zaţ de cafea sau zahăr brun nerafinat. Opţional, le poţi amesteca cu puţin ulei de măsline sau miere, în funcţie de preferinţă. Masează ușor zonele afectate cu mișcări circulare timp de cinci până la zece minute. 

Următorul păr este să deschizi porii. Stai cu faţa deasupra unei infuzii fierbinți de musețel timp de zece minute, cu un prosop pe cap.

Apoi aplică o masca preparată din 4 linguri de bicarbonat de sodiu și un sfert de cană cu apa minerală. Amestecul rezultat se aplică pe față, evitând zona ochilor. Lasă masca să acţioneze pe față timp de zece minute și apoi clăteşte-te cu apă călduță. Rezultatele vor fi vizibile imediat.

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest