Eliminare șoc la Asia Express! Cine a primit nestemata roșie!

 

Trei echipe au rămas în competiție la Asia Express, pe Drumul Împăraților, în lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

 

În Israel, Irina Fodor a împărțit trei cufere echipelor care au avut cele mai proaste clasări în probele de pe Drumul Împăraților. Prezentatoarea TV le-a spus că în ele sunt două nestemate verzi și una roșie, ultima aducând eliminarea din întrecere. Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori. Cea de-a doua echipă care riscă să aibă în cutie un nestemat roșu este formată din Lidia Buble și Estera.

 

Din păcate pentru ei, Natanticii au primit cutia ce conținerea nestemata roșie, așa că au părăsit Asia Express. „Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, cu lacrimi în ochi. Telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară pe Cosmin Natanticu extrem de emoționat: „Ăștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic.” „A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul”, a spus Lidia Buble, vizibil marcată.

 

”Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea. Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte sunteți foarte tari. Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni”, a spus Cosmin Natanticu după aflarea veștii că e eliminat.

 

Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira sunt cele trei echipe care se vor întrece pe traseu pentru premiul cel mare.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest