Elis Armeanca, declarații exclusive la Antena Stars după pierderea mamei: „M-a doborât!”

 

Cunoscutul manelist a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în ultimele două luni, de când a rămas fără mamă pe pământ.

 

Viața lui Elis Armeanca s-a schimbat radical în ultima perioadă, de când nu o mai are alături pe mama sa. În urmă cu două luni, manelistul a îngropat-o pe cea care i-a dat viață și a spus, într-un interviu acordat în exclusivitate la Antena Stars, că a devenit, de atunci, un om nefericit.

 

El a dezvăluit că a avut o relație extrem de apropiată de mama sa, elogiind figura maternă în intervenția de la Antena Stars. Elis Armeanca a declarat că mama sa a fost un om care nu a greșit niciodată, o persoană extreme de credincioasă, care lua de trei ori pe săptămână drumul bisericilor din întreaga țară pentru a se ruga pentru familia ei.

 

„Am avut o mamă fără greșeală. Mama mea era o femeie foarte credincioasă care era omul lui Dumnezeu și se ducea de trei ori pe săptămână la biserică, dar nu în București, de unde suntem noi, în toată țara asta și colinda toată țara asta pentru noi. (...) Eu nu sunt un om fericit.”, a declarat Elis Armeanca la Antena Stars.

 

Elis Armeanca a dezvăluit că la nici o săptămână de la dispariția mamei a trebuit să cânte la o nuntă. Drept urmare și-a adunat toate forțele pentru a-și respecta înțelegerea: „Eu am cântat în prima săptămână după ce a murit pentru că trebuia să-mi onorez evenimentele. Nu puteam să le spun ălora care aveau nuntă că a murit mama. Am stat drept. A fost toată lumea lângă mine, toată familia mea, inclusiv copiii, nepoții, veri, frați. Ideea e că atunci când pierzi pe cineva drag, te doboară. Pe mine m-a doborât.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest