Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express, aproape de despărțire: „A trimis Dumnezeu un înger și i-a dat două palme lui Cosmin!”

 

Eliza a dezvăluit în platoul Xtra Night Show că a fost la un pas să rupă relația cu soțul ei, după ce acesta a participat la un reality show.

 

Cosmin și Eliza Natanticu de la Asia Express formează un cuplu sudat, dar în trecut au avut și momente de cumpănă. Mariajul lor a fost la un pas să se destrame, după ce Cosmin a participat la un reality show. La emisiunea lui Dan Capatos, Eliza a povestit că soțul său a revenit după trei luni în care a stat izolat alături de alte vedete, fiind complet schimbat. Faptul că a trăit o perioadă destul de lungă departe de cotidian a avut consecințe asupra actorului.

 

Eliza a dezvăluit că au fost la un pas de despărțire după experiența lui Cosmin Natanticu, au existat certuri, însă ulterior lucrurile s-au ameliorat și au reintrat pe făgașul normal, cuplul reușind să depășească acest moment de cumpănă al mariajului care era aproape de final.

 

„Orice joc de genul ăsta, în care te rupi de realitatea cotidiană te afectează la psihic. El a plecat în tandrețuri: Iubita, nu știu ce. După trei luni de zile, m-am dus să-l văd, l-am simțit rece, distant. Era clar că l-a afectat ce se întâmpla acolo. Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Am avut o cumpănă. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a spus Eliza Natanticu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Tensiunile între cei doi au durat o perioadă destul de îndelungată: ”A durat cam o lună momentul de cumpănă. După care s-a remediat, nu știu cum. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta și și-a revenit omul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest