Ella Tina: „Am slăbit 7 kg în două săptămâni. A fost cel mai greu an din viața mea!”

 
+2 click pentru
galerie

Fosta iubită a manelistului Jador a vorbit la Antena Stars despre perioada dificilă prin care trece. Parcă toate problemele din lume s-au abătut asupra brunetei.

 

Necazurile se țin lanț și vin unul după altul pentru Ela Tina. Fosta iubită a lui Jador a ajuns zilele trecute de urgență la spital, unde a stat pe perfuzii timp de două zile. Perioada petrecută la spital nu i-a adus vindecarea, ci i-a ameliorat foarte puțin starea de sănătate. Bruneta este și acum țintuită la pat, de unde a oferit un interviu pentru Antena Stars. Ea a dezvăluit care sunt motivele care au adus-o în această stare: „Nu mă simt foarte bine, sunt la pat în momentul de față. Da, am slăbit, dar din cauza problemelor cu mama mea, din cauza situației, nu că am vrut. E pe baza stresului. Am slăbit 7 kilograme în două săptămâni. Mă consum mult”.

 

Problemele de sănătate ale mamei sunt mari, aceasta a fost diagnosticată cu cancer, iar boala a avansat repede, ajungându-se în acest moment la metastază. Fapt care a făcut-o pe Ella Tina să își sporească rolul în familie: „Situația prin care trec acum, cu care se confruntă familia mea, este una delicată. Eu am ajuns stâlpul familiei și au căzut toate pe mine. Am ajuns să am grijă de ai mei din toate punctele de vedere. Îi ajut financiar, cu tot ce pot”, a spus bruneta la Antena Stars. Situația grea prin care trece cea care i-a dat viață a făcut-o pe Tina să înțeleagă și mai bine că viața trebuie prețuită foarte mult și că trebuie să petreci cât mai mult cu familia și cei dragi, deoarece nu știi niciodată ce îți rezervă ziua de mâine. Ea a mai mărturisit că banul nu mai contează atunci când ești bolnav, deoarece poți avea o avere, că starea de sănătate nu o poți cumpăra nicicum.

 

Și pentru că nu ar fi fost suficient, Ella Tina se confruntă și cu altă problemă de sănătate, datorată accidentului rutier a cărui victimă a fost în vară. „Am o durere prea mare la spate. Mi-a sărit un disc de la nivelul cervical. A fost destul de aiurea, am fost la fizioterapeut, el mi-a spus. De la accidentul rutier, am mai avut și un alt incident. S-au adunat toate și parcă nu se mai termină. Sunt debusolată. Este cel mai greu an pentru mine”, a spus Ella tina la Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest