Ella Tina, dorințe mari de ziua ei: „A venit momentul să mă pun pe picioare”

 

Artista și-a sărbătorit prima oară ziua de naștere cu mare fast. Ce vise vrea să-și îndeplinească în noul an.

 

Ella Tina i-a avut în preajmă pe toți cei care o iubesc de ziua ei. I-au venit prietenii din Israel, Grecia ori Spania pentru a-i fi alături. Din numeroasele cadouri pe care le-a primit a ieșit în evidență un buchet imens de trandafiri. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a relevat dorințele pe care le are în acest an.

 

„Este pentru prima oară când celebrez ziua mea. E prima dată când îmi organizez ceva. Am avut mulți ani ghinioniști. Am zis că de azi înainte voi începe cu dreptul. Îmi doresc fericire, iubire și pace, atât îmi doresc. Nu știu să exprim prin porii aștia ai mei. Atât îmi doresc cel mai bun. A venit momentul să mă pun pe picioare, să-mi fac un viitor destul de stabil. Țin cont de ceea ce și-a dorit mama, să fiu fericită”, a spus Ella Tina la Antena Stars.

 

Cântăreața a mai precizat că nu este în acest moment într-o relație, dar se află în tatonări cu un bărbat care nu este român: „Mi-e foarte greu să îmi fac o relație în momentul de față. Da, am pe cineva mai aproape, dar nu este o relație. Poate vei vedea în seara asta sau nu. Nu sunt pregătită emoțional. Nu, nu e român, încă nu a ajuns, acum ajunge. Încă nu se știe ce va fi, Dumnezeu știe, dar eu comunic cu toată lumea. Vă asigur că nu am nicio relație”.

 

Între altele, Ella Tina a mai precizat că simte întotdeauna prezența mamei sale alături de ea, chiar dacă femeia care i-a dat viață nu mai este pe pământ. Artista a mărturisit că o visează foarte des și chiar o simte alături de ea prin casă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest