Ellie White, primele declarații după ce s-a trezit cu hoții la ușă, în miez de noapte: “A fost șocant”/ VIDEO

 

Ellie White a trecut prin clipe de groază imediat după ridicarea starea de urgență, când la ușa casei sale au apărut doi indivizi, deloc bine intenționați, cu scopul de a fura lucruri din casa sa. Artista a oferit primele amănunte despre situația în care s-a aflat în urmă cu câteva ore, cât și despre metodele la care au recurs pentru a se proteja.

După ce a scris pe contul său personal că a fost trezită la miezul nopții de doi hoți care au încercat să intre peste ea în casă, Ellie White a fost contactată de reporterii Antena Stars pentru a oferi mai multe detalii despre experiența trăită.

“A fost puțin șocant pentru noi ce s-a întâmplat. Am avut vizita unor persoane la noi în curte, încercau să intre în casă, dar am avut noroc că Doru a fost prezent. El nu se culcă așa devreme ca și noi și mai rămâne puțin peste. Ușa de la terasă este încuiată peste noapte, doar ca terasa este închisă cu niște geamuri de sticlă și aseară, Doru a lăsat ușa deschisă în ideea în care pisica noastră mai iese seara din casă, să se plimbe.” a spus artista.

Ferm convins că este pisica cea care își făcea simțită prezența la ușa locuinței sale, soțul cântăreței a aprins lumina pentru a-i permite să intre în casă, însă mare i-a fost mirarea în momentul în care a observat doi bărbați fugind din fața casei sale.

“Și la un moment dat, in timp ce stătea la televizor liniștit, a auzit pe cineva butonând ușa de la terasă. A crezut că este pisica. S-a ridicat, a aprins becul de la terasă și când a tras draperia a văzut două persoane fugind. Nu i-a văzut că erau cu spatele.” a mai spus cântăreața.

Partenerul de viața a lui Ellie White a încercat să îi prindă pe hoți, însă nu i-a putut ajunge. Mai mult de atât, se pare că acesta nu a fost singurul caz de genul în cartierul în care locuiesc, ci în urmă cu câteva săptămâni a mai avut loc un furt, în casa unui vecin.

“El s-a panicat. A ieșit după ei. A venit poliția, dar mai greu cu prinsul. Copiii nu știu nimic și nici nu le vom spune că se vor panica și nu are sens. Pe mine m-a trezit Doru că dormeam. Era și el foarte speriat. Noi chiar nu am avut ce să facem că s-a dus Doru și a vorbit cu patrula din cartier, dar nu ai unde să îi găsești.” a dezvăluit Ellie White pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest