Ellie White și-a făcut un tatuaj cu numele cățelușei: „Pentru mine ea a fost primul meu copil”

 

Artista a fost atât de atașată de animalul de companie întât și-a încrustat numele lui pe mână.

 

Pentru Ellie White sărbătorile din acest an vor fi triste pentru că animalul preferat de companie, o cățelușă, s-a stins din viață. În memoria acesteia, artista și-a tatuat numele ei pe braț. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a explicat cât de atașată a fost de cățelușa ei, pe care a considerat-o ca fiind primul ei copil.  

 

”Chiar astăzi mi-am făcut un tatuaj cu numele ei. Nu mai este și tocmai de asta mi-am făcut și tatuajul. Lăsând la o parte faptul că am iubit-o și că o să o iubesc mereu, am vrut să fie alături de mine și așa, cu numele ei pe mâna mea. Pentru mine, ea a fost primul meu copil, așa că durerea dispariției ei a fost atât de mare”, a declarat Ellie White la Antena Stars.

 

Artista a precizat că animalul de companie nu a murit de bătrânețe, ci de o boală gravă. În ciuda eforturilor veterinarilor, care au și operat-o, patrupedul nu a mai putut fi salvat: ”Nu ne-am așteptat din cauza faptului că nu a murit de bătrânețe, ea era ok, a murit de cancer. I-a apărut în octombrie și în decembrie s-a dus, la o săptămână după ce a făcut operație de extirpare a cancerului. S-a grăbit foarte mult boala, a luat-o la vale și într-o săptămână s-a dus”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest