Ellie White, „vizitată” de hoți, odată cu ridicarea stării de urgență! „Au încercat să intre peste noi în casă”

 

Dacă ridicarea starii de urgență a reprezentat pentru multă lume un prilej de fericire, iată că pentru Ellie White a însemnat clipe de coșmar și panică! În miez de noapte, la ușa casei sale și-au făcut prezența niște indivizi, cu scopuri deloc ortodoxe!

Ellie White a dezvăluit pe pagina sa de facebook, că nici bine nu s-a ridicat starea de urgență și hoții au încercat să intre în casa ei. Artista a mărturisit că a trăit momente terifiante în momentul în care a văzut ce se întâmplă, iar admiratorii săi au reacționat imediat și s-au arătat extrem de îngrijorați de starea actuală a cântăreței și a familiei sale.

„Starea de urgenta s-a incheiat intr-un mod apoteotic.
Azi noapte, in jurul orei 00.30, hotii au incercat sa intre peste noi in casa..
Oribil sentiment!”
a scris Ellie White pe pagina sa de socializare.

A fost terorizată în mediul online

Așa cum este cunoscut, nu puține sunt vedetele care se confruntă cu multe comentarii răutăcioase din fața unor oameni care se ascund în spatele calculatoarelor. Victima gurilor rele a fost și Ellie White care a scris, în urmă cu ceva timp, pe blog-ul său personal care este părerea ei depre cei care o critică.    

"Mulți se simt războinici în spatele tastaturii și hărțuiesc alte persoane prin comentarii sau remarci răutăcioase. Ca persoană publică am avut de-a face mereu cu această formă de agresiune, venită din partea unor persoane care își revarsă frustrările în mediul online și îmi scriu lucruri răutăcioase. De la amenințări la jigniri, le-am văzut și citit pe toate. Mi-au spus ba că nu-mi stă bine părul sau că anumite haine nu-mi vin bine, că am picioarele prea scurte, sânii prea mari, sânii prea mici, că am riduri, că nu-mi stă bine blondă, brunetă sau roșcată. Nimic nu le-a convenit unora… Recunosc că la început am fost afectată. Nu înțelegeam de unde poate să vină atâta ură de la o persoană care nu te cunoaște. Apoi, am început să ignor totul și să-mi dau seama că acești oameni au probleme cu ei înșisi, că poate sunt frustrați și nemulțumiți de viața lor. Un „bully” nu va spune niciodată ceva de bine de altcineva, pentru că frustrările îl fac incapabil de așa ceva, iar noțiunea de „a face bine sau a-ți vedea de treabă” nu există în gândirea îngustă a acestei persoane. Așa că, singura modalitate prin care un „bully” se simte bine (pe termen scurt, evident) este doar atunci când îi face pe alții albie de porci.", a scris artista pe blogul personal. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest