Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare despre Elodia: trupul ei e zidit într-o casă

 

Cazul dispariției avocatei Elodiei Ghinescu a șocat întreaga țară și a ținut cu sufletul la gură poporul pentru mult timp.

Acum, la aproape zece ani după dispariției Elodiei Ghinescu, apar la suprafață noi ipoteze despre ce s-ar fi putut întâmpla cu ea. Maria Ghiorghiu a avut viziuni puternice despre unde se ascunde trupul ei și mai ales, a declarat că ar fi văzut-o în carne și oase.

”Noapte de 15-16 Iunie 2016, ora 1.30. (...) Aud un glas care spunea: <<Elodia Ghinescu! A apărut pe cer, Elodia Ghinescu!>> Clipă în care văd un Cer senin, iar pe Cer, precum vedem Soarele și Luna, tot la fel o vedeam și eu, în aer mai sus de Pământ, o vedeam pe Elodia într-un oval albasrtu-bleu deschis, îmbrăcată cu o bluziță albastră. În albastrul-bleu strălucitor, strălucea chipul Elodiei Ghinescu, un chip fericit, pentru că în sfârșit s-a făcut dreptate. Dragii mei, așa cum am scris de multe ori, trupul Eloidiei Ghinescu este zidid într-un perete la o casă de la țară. Mie mi s-a arătat acest lucru și chiar cu lux de amănunte (...) M-a trezit un glas care spunea: <<Autoritățile vor găsi trupul Elodiei! Autoritățile au găsit trupul Elodiei, zidit într-o casă...>>. Iar aici, glasul se pierde ca un ecou. Când vor găsi autoritățile trupul Elodiei, rămâne de văzut”, a mărturisit clarvăzătoarea pe blogul său.

Cazul Elodiei Ghinescu

Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007. Cazul a deschis o anchetă lungă a poliției și procuraturii. Principalul suspect a fost Cristian Cioacă, soțul avocatei, care ar fi descoperit urme de infidelitate. Mult timp el nu a fost arestat din cauza lipsei probei principale - cadavrul.
Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, ulterior poliţistul ascuzând rămăşiţele într-o locaţie rămasă necunoscută. După şapte ani de procese, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest