Elodia şi Cristian Cioacă au fost daţi în judecată! În ce dosar figurează cei doi?

 
+2 click pentru
galerie

Elodia nu are linişte nici după moarte! E dată în judecată, chiar dacă oamenii legii au declarat-o, oficial, decedată. Nici Cristian Cioacă nu scapă!

Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă au fost daţi în judecată. Chiar dacă unul e mort, iar altul - după gratii, Asociaţia de proprietari a blocului în care avea Elodia cabinetul de avocatură nu mai are răbdare. După dispariţia Elodiei, soţii Cioacă au acumulat datorii la întreţinere de 1000 de lei. Cheltuielile de judecată sunt încă 500 de lei.1500 de lei!

Pentru asta au fost chemaţi Elodia şi Cioacă în faţa judecătorilor. Foştii vecini nu prea au de unde să-şi recupereze banii. Elodia e oficial declarată moartă, iar Cristian Cioacă ispășește o condamnare definitivă de 15 ani jumătate pentru uciderea soţiei lui.

"Nu e vorba de o sumă mare. Asociaţia are de recuperat 1000 de lei, la care se mai adaugă încă 500 de lei cheltuieli de judecată. Bărbatul care are drepturi asupra casei a fost anunţat. Să vedem dacă va plăti sau nu", au dezvăluit surse judiciare.

Înainte de a fi încarcerat, Cioacă i-a închiriat garsoniera unui prieten. Bărbatul a cumpărat ulterior de la polițist imobilul cu 60.000 de euro. Cioacă şi Elodia sunt cei daţi în judecată, pentru că ei sunt, în acte, proprietarii locuinței.

Foto: Jurnalul.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest