Elon Musk, tată pentru a șasea oară! De ce și-a numit copilul X Æ A-12

 

Elon Musk a devenit tată pentru a șasea oară! Anunțul a fost facut chiar de fondatorul și directorul general al companiilor Tesla și Space X pe pagina sa personală. Nou-născutul a primit un nume inedit, care s-a transformat, cu rapiditate, în ținta glumelor pe internet.

După ce a fost întrebat de numele său pe internet, Elon Mask a dezvăluit că se va numi: „X Æ A-12”, iar alături a atașat o față cu bebelușul, cu fața acoperită de niște filtre cu tatuaje „Nu ești niciodată prea tânăr pentru puțină cerneală haha”, a mai scris Elon Musk.

Ce înseamnă numele ales

După multe speculații făcute de admiratorii lui Elon Musk, precum că numele celui de-al șaselea copil al său s-ar traduce în „X Ash Archangel” sau că ar înseamna un domeniu de internet cumpărat de fondatorul Tesla în 2017, mama nou-născutului, cântăreața Grimes, a elucidat misterul pe pagina sa de Twitter.

  • X- variabila necunoscută
  • AE - termenul AI (dragoste și/sau inteligență artificială) scris în limba elvish
  • A-12 - precursorul avionului Lockheed SR-71 Blackbird (care încă deține recordul de viteză stabilit în 1976)

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru prima dată. Patronul Tesla mai are cinci copii din căsnicia anterioară: gemenii Griffin și Xavier și tripleții Damian, Saxon și Kai. 

Cântăreața Grimes a dezvăluit că este însărcinată în luna ianuarie, atunci când le povestea fanilor despre problemele cu care se confruntă în a concerta. Artista de origina canadiană a mărturisit și că a întâmpinat complicații în primul trimestru al sarcinii, dar ulterior, s-a simțit mai bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest