Elton John, concert caritabil din sufragerie! Ce artiști îi vor fi alături, în sprijinirea cadrelor medicale

 

În plină pandemie de coronavirus, Elton John revoluționează concertele clasice date de artiștii internaționali! În loc de show-urile explozive pe care le susținea pe marile scene ale lumii, unde participau milioane de oameni, artistul va concerta chiar în propria sufragerie, iar interpretarea va fi televizată și transmisă online, cu scopul de a strânge fonduri pentru cadrele medicale care luptă cu COVID-19.

Elton John a dat startul unui adevărat fenomen artistic, pentru a-i ajuta pe toți cei care au mari probleme, din cauza infecției cu COVID-19. Pentru că nu a putut să rămână indiferent problemei care a afectat întreaga planetă, cântărețul a decis să sprijine sistemul medical american, așa cum știe el mai bine, prin muzică!

Astfel că, Elton John va concerta în propria locuință, în cursul săptămânii viitoare, iar evenimentul va fi difuzat atât online, cât pe un post TV american. Toate fondurile pe care le va obține vor fi donate cadrelor medicale din SUA, care se luptă zilnic pentru viețile oamenilor infectați cu COVID-19.

Cine se alătură cauzei

Pentru că în orice concert de o asemenea magnitudine există și invitați speciali, alături de Elton John vor cânta numeroși artiști internaționali, precum Alicia Keys, Tim McGraw, Billie Joe Armstrong, Backstreet Boys, Mariah Carey, Billie Eilish, iar lista continuă.

Vedetele vor face parte din recital, tot cu ajutorul tehnologiei, fiecare dintre ele aflându-se în propriile locuințe. Prin acest gest, artiștii internaționali îsi doresc să demareze o campanie de conștientizare a importanței măsurilor de siguranță, în plină pandemie de COVID-19.

Concertul va avea loc pe data de 29 martie, ziua în care ar fi trebuit să aibă loc gala iHeart Radio Music Awards, dar care a fost anulată din cauza virusului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest