Ema Karter nu a menajat-o deloc pe Denisa Despa: ”Fete care întrețin atmosfera bărbaților”

 

Blondina o desfințează pe dansatoare, considerând că aceasta nu s-ar ridica la nivelul fostului ei iubit.

 

Între Ema Karter și Yamato Zaharia a existat o frumoasă poveste de dragoste, ce a durat câțiva ani. Cei doi s-au despărțit în condiții bune, rămânând prieteni, astfel încât ori de câte ori Ema are nevoie de ajutor apelează la Yamato. Și viceversa. Blondina a intrat însă recent într-un subiect delicat, spunând că Denisa Despa, cea care susține că e la începtul relației cu Yamato, nu ar fi de nasul acestuia. Ema Karter a mai spus că s-a înțeles de minune cu Bety, fosta prietenă a lui Yamato, dar a desființat-o pe dansatoare, acuzând-o că e „fată de oraș”:

 

„Să se afișeze cu o femeie cu care chiar vrea o relație, nu cu oricine, pentru că dacă stai o oră cu o persoană, aia nu e relație. Ești cu Ema Karter și după ești cu Denisa? Nu avem și noi niște standarde? În ultimul timp se afișează cu foarte multe fete de oraș și el este un luptător. (...) Fete care întrețin atmosfera bărbaților. (...) Nu o cunosc, dar mie, personal, nu îmi place de ea”, a spus Ema Karter ân exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Luptătorul MMA a avut numai cuvinte de laudă la adresa Denisei Despa, dar a spus că nu are o relație oficială cu ea: „Denisa este o femeie superbă, puternică (...) Eu am vorbit inițial cu prietena ei, nu cu ea, și după mi-a spus Denisa <<Uite, mi-a spus fata asta că ați vorbit, dar dacă nu s-a întâmplat nimic între voi...>> Dacă s-ar fi întâmplat ceva între mine și prietena ei, ea nu s-ar fi băgat. Nu s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că și Denisa a avut cale liberă spre inima mea. Ne-am întâlnit la următoarea gală, ea mi-a spus că ar vrea să o întâlnesc așa mai tandru, cu niște mângâieli”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest