Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă: „Eu sunt puțin mai clasic. Și ea la fel”

 

La un an de la cererea de logodnă, concurentul de la Te cunosc de undeva face dezvăluiri de la marele eveniment pe care-l plănuiește alături de iubirea vieții lui, Mădălina.

 

Emi a cerut-o pe Mădălina de soție la finalul filmărilor de la Asia Express, show la care a participat alături de colegul și prietenul său de la Noaptea Târziu, Cuza. Firesc, după răspunsul primit de la aleasa inimii lui, Emi jubila pe rețelele de socializare: ''A zis DA! (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!''.

 

Emi și logodnica lui Mădălina sunt împreună de mai mulți ani. Fata, pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă este. A terminat Medicină Dentară în 2016, apoi a făcut un master în Implantologie. Experiența de la Asia Express a fost unică pentru cei doi, întrucât a fost cea mai lungă perioadă în care au stat separați. Probabil, atunci au și realizat cât de mult țin unul la celălalt, astfel încât au făcut pași importanți pentru oficializarea relației.

 

Colegul lui Cuza a vorbit despre planurile lor într-un interviu pentru Antena Stars. Emi și logodnica lui Mădălina sunt împreună de mulți ani și știu deja că își doresc să aibă o nuntă „clasică”, în țară, la care să fie prezente rudele lor, care nu sunt deloc puține la număr, potrivit viitorului mire. Totuși, artistul nu s-a pus complet de acord cu viitoarea lui soție în ceea ce privește data marelui eveniment

 

La anu' probabil. Încă nu ne-am pus de acord, dar cam ăsta e planul. (...) Vom face în România. Eu sunt puțin mai clasic și ea la fel. Avem foarte mulți invitați din familie, foarte multe rude.”, a spus Emi de la Npatea Târziu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest