Emi și Cuza, despre experiența Asia Express: „Am trăit ca într-un basm!” Ce mesaj au transmis câștigătorilor!

 

Cei doi finaliști au vorbit despre cele mai frumoase momente pe care le-au petrecut pe Drumul Împăraților.

 

Băieții de la Noaptea Târziu au depănat cele mai dragi amintiri pe care le au în urma show-ului Asia Express. Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a început din Tel Aviv, iar cele două echipe finaliste s-au luptat cot la cot pentru a câștiga titlul și premiul de 30.000 de euro. Mihai Petre și Elwira au ajuns primii la Irina Fodor și au fost desemnați câștigătorii sezonului 4 din Asia Express. Cuza și Emi au ajuns la scurt timp după sosirea celor doi, însă nu au plecat acasă cu păreri de rău, ci cu o mulțime de amintiri frumoase.

 

Cred că nu eram atât de supărat pentru faptul că eram pe locul doi în momentul ăla, mult mai supărați eram pentru faptul că se încheie totul.  Trecând peste chestiile negative, a fost o experiență fantastică! Am trăit ca într-un basm și cu siguranță o să avem un miliard de povești de spus”, a spus Emi, cel care a plecat logodit de la show-ul de pe Antena 1.

 

„Am cunoscut o mulțime de oameni din toate țările astea: oamenii din echipa noastră, reporteri, operatori, producători, asistenți de producători, sunetiști, o grămadă de oameni super mișto, care au depus eforturi ca noi să arătăm ceva. E extraordinar de frumos!”, l-a completat Cuza pe colegul său.

 

Băieții de la Noaptea Târziu au transmis și un mesaj de felicitare câștigătorilor sezonului 4 din Asia Express, Mihai Petre și Elwira. „Asia Express m-a făcut să învăț să accept cu zâmbetul pe buze și când pierzi și să te bucuri din suflet pentru cel care câștigă. Fix asta am făcut. Bravo lor! Înainte de final, vreau să zic așa: Felicitări Mihai și Elwira! O echipă foarte puternică și felicitări tuturor echipelor care au participat, indiferent de momentul în care au ieșit, cu toții ne-am dorit să fim aici. Din fericire și mulțumesc lui Dumnezeu, am fost noi norocoși să trăim momentele astea de final, inclusiv finala”, a declarat Cuza.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest