Emilia Ghinescu, confesiuni emoţionante după ce a devenit din nou mămică: "Nu îmi imaginam că după 10 ani de zile pot să mai trăiesc asta!"

 
+2 click pentru
galerie

Emilia Ghinescu a trecut poate prin cele mai emoţionante clipe din viaţa ei, după ce a devenit din nou mămică. Cântăreaţa de muzică populară şi-a adus, astăzi, fetiţa acasă, iar chipul ei radia de fericire.

Emilia Ghinescu a dat câteva declaraţii la ieşirea din maternitate şi a povestit cum a decurs prima ei întâlnire cu fetiţa sa.

"Sunt foarte fericită, în primul rând pentru că e un copil sănătos şi foarte frumos, şi nu pentru că este a mea, este un copil foarte frumos. Nu îmi imaginam că după 10 ani de zile pot să mai trăiesc asemenea emoţii, şi uite că se poate. Eu sunt iubitoare de familii numeroase şi mi-a dat Dumnezeu posibilitatea să mai am încă o fetiţă, nu poate decât să mă bucure asta. E cuminte, nu plânge, mănâncă şi doarme, atât. Nu am avut probleme cu ea, am ţinut-o cu mine în salon, doar noaptea le-am dat-o asistentelor. Seamănă foarte mult cu tatăl ei," a spus Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Urmăreşte declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest