Emilia Ghinescu le-a răspuns haterilor de pe internet: „Normal că se vede masa musculară când te antrenezi”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a devenit o împătimită a fitness-ului, dar nu toată lumea apreciază noua ei pasiune. Vedeta le-a răspuns celor care o critică în mediul online.

 

Emilia Ghinescu s-a apucat în ultima vreme intens de fitness, merge de patru ori pe săptămână la sală pentru a-și tonifica și lucra corpul. Însă nu toți urmăritorii ei apreciază noua îndeletnicire a îndrăgitei interprete de muzică populară. Agasată de comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare, vedeta a decis să le dea acestora un răspuns. În exclusivitate la Antena Stars, solista s-a descărcat, spunând tot ce are pe suflet vis-à-vis de cei care o critică.

 

"Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine. Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te antrenezi. Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine" a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Recent, îndrăgita cântăreață a postat pe internet un video cu activitatea sa de la sala de fitness, însoțit de următorul mesaj: „M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. Vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen «Tu nu vezi că ai devenit bărbat?», «Ești urâtă!», «Ești plină de operații!». Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun. Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vor tot timpul să fie frumoase, pentru ele și nu pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui Arnold Schwarzenegger, atunci când un individ i-a spus «Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciodată ca tine»: «Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi!». Genial, nu?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest