Emilia Mușală își va crește singură fetița: „Am luat decizia că ne este mai bine separat”

 

Bucuria că a devenit mămică a fost umbrită de despărțirea de tatăl copilului ei. Bărbatul a refuzat timp de patru luni să-și vadă fetița.

 

În urmă cu patru luni, Emilia Mușală trăia una dintre cele mai mari bucurii ale vieții ei: își aducea pe lume fetița. Fericirea a fost înlocuită rapid de tristețe, atunci când tatăl copilei a luat decizia să nu o viziteze. Relația din cuplu a devenit glaciară, și, s-a ajuns rapid la despărțire. De altfel, timp de patru luni, bărbatul nu și-a văzut rodul iubirii cu artista.

 

Cu două săptămâni în urmă, că tot se apropie Crăciunul, miracolul s-a produs, iar iubitul Emiliei Mușală a acceptat să-și viziteze copila. Vedeta a vorbit, în exclusivitate la Antena Stars, despre momentul în care fetița a făcut cunoștiință cu tatăl său, spunând că între aceștia a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, cântăreața susține că între ea și iubitul ei nu mai e cale de împăcare.

 

”Noi ne-am despărțit. Am luat decizia că ne este mai bine separat. S-au cunoscut acum două săptămâni, într-un final, a fost dragoste la prima vedere. Abia acum două săptămâni...are o viață foarte ocupată. Acum, de sărbători, rămâne în țară, însă nu rămânem împreună pentru că noi ne-am despărțit. Din cauza distanței, din cauza stilului de viață al nostru”, a declarat Emilia Mușală la Antena Stars.

 

Artista a dezvăluit totuși că au existat o serie de încercări de a mai da o șansă relației, dar acestea s-au soldat cu eșecuri: ”Noi am încercat o împăcare și acum două săptămâni, însă eu spun că timpul va clarifica ce vrea el să facă și ce vreau eu să fac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest