Emilian de la Te Cunosc de Undeva are iubită: „E de un an deja treaba”

 

Concurentul a dezvăluit cum și-a cucerit partenera cu care este alături de mai bine de un an. Cum funcționează relația dintre cei doi și ce gânduri are băiatul.

 

Emilian participă la sezonul 18 Te cunosc de undeva alături de WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Concurentul a mai participat în trecut și la un alt show de la Antena 1. Emilian Mihai Nechifor, pe numele său complet, nu este la prima apariție într-un show de la Antena 1. Tânărul a participat în trecut la sezonul 6 X Factor România, acolo unde a ajuns până în semifinalele competiției.

 

Băiatul în vârstă de 26 de ani a întors numeroase priviri ale fetelor de când a intrat în show. Însă el este într-o relație stabilă de peste un an de zile. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Emilian a explicat cum a cunoscut-o și cucerit-o pe fata care-l face fericit.

 

”Cred că ne-am cunoscut pe Instagram, i-am scris eu, îi scrisem acum trei ani, nu îi mai scrisem ulterior nu știu de ce, iar după i-am scris iar și aia a fost. E de un an deja treaba. Am cucerit-o cu flori, cu gesturi frumoase”, a spus tânărul pentru cel mai tare site de știri mondene din România.

 

Chiar dacă nu locuiesc încă împreună, totul funcționează bine în cuplu în acest moment, asigură concurentul. Însă cei doi vor să-și trăiască cât mai intens povestea de dragoste și de aceea nu au planuri legate de oficializarea relației ori de copii: ”Nu, nu, să nu exagerăm, nu avem planuri de nuntă ori să facem copii. Nu locuim împreună, locuim separat, dar lucrurile merg foarte bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest