Emisiunea lui Ellen DeGegeneres, investigată pentru hărțuire, rasism și climat toxic la locul de muncă!

 

Emisiunea lui Ellen DeGegeneres este investigată pentru hărțuire, rasism și climat toxic la locul de muncă! Compania Warner Media a fost informată că „The Ellen DeGeneres Show” ar promova comportamente deloc potrivite unui mediu profesional, motiv pentru care au fost contractate serviciile unei firme private de investigații.

Emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” este una dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din America. Datorită invitaților aduși în platou, cât și a temelor abordate, emisiunea este extrem de cunoscută și peste hotare, pe internet.

Un loc de muncă toxic

Deși Ellen este una dintre prezentatoarele care îi aduc pe cei din spatele camerelor, în atenția publicului, prin farsele și prin cadourile pe care le face colegilor săi, se pare că lucrurile nu sunt deloc atât de... fericite, în realitate.

Revista Variety a publicat un articol în care este menționat faptul ca mai mulți angajați au primit un comunicat în care erau anunțați că vor trebui să participe la niște interviuri, în cadrul unei anchete desfășurate de o firmă privată de investigații.

Ancheta a început după ce site-ul BuzzFeed a scos la lumină un reportaj pe care l-a făcut cu foști angajați ai emsiunii „Ellen DeGeneres Show” în care au dezvăluit că mediul în care au lucrat a fost unul extrem de toxic, în care rasismul și hărțuirea erau la ordinea zilei. Mai mult de atât, angajații erau jigniți dacă îndrăzneau să își ia zile libere pentru probleme medicale sau familiale.

Nu este pentru prima dată când emisiunea lui Ellen DeGeneres se află într-un scandal de genul. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea a fost acuzată de unii invitați pe care i-a avut în platou de răceală și lipsă de cordialitate, în ciuda imaginii de om charismatic și extrem de empatic pe care și-a creat-o.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest