Emma Roberts și Garret Hedlund vor deveni părinți pentru prima dată! Au dezvăluit sexul copilului!

 

Emma Roberts și Garret Hedlund sunt în culmea fericirii! Actrița de 29 de ani și iubitul ei vor deveni părinți pentru prima dată!

Marea veste a fost dată chiar de actriță, după ce a publicat pe contul său de socializare o serie de trei fotografii în care e poate vedea deja burtica de gravidă. În aceeași zi, Emma Roberts a dezvaluit și faptul că va avea un băiețel!

Așa cum era de așteptat, admiratorii vedetei s-au bucurat nespus atunci când Emma Roberts a dezvăluit că este însărcinată. Actrița de la Hollywood are deja câteva luni bune de sarcină, după cum se poate vedea și din imaginile pe care le-a publicat pe pagina sa personală.

„Eu și cei doi băieți preferați ai mei.”, a scris Emma Roberts pe contul său de socializare.

Înainte ca Emma Roberts să formeze un cuplu cu Garret Hedlund, nepoata Juliei Roberts a fost logodită cu Evan Peters. Așa cum se întâmplă în multe dintre poveștile de dragoste ale actorilor de la Hollywood, idila dintre Emma Roberts și Evan Peters a început pe platourile de filmare ale serialului „American Horror Story”. Iar după ce cei doi s-au despărțit, blondina și Garret Hedlund au fost văzuți împreună pentru prima dată în luna martie a anului 2019.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest