Emma Stone și Dave McCary s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol! FOTO

 

Încă din luna mai a început să se vehiculeze că Emma Stone și Dave McCary au decis să își unească destinele în timpul pandemiei de coronavirus. La scurt timp după, fanii au observat un detaliu care a ridicat masive semne de întrebare. Să se fi căsătorit cei doi amorezi în secret?

Emma Stone este una dintre actrițele de la Hollywood care a făcut tot ce i-a stat în putință ca viața privată să stea departe de lumina reflectoarelor. Lucru care i-a reușit cu brio, dacă ținem cont de faptul că nu am fi știut că s-a logodit, dacă iubitul ei, Dave, nu ar fi anunțat vestea pe internet.

Emma Stone s-a căsătorit în secret?

După zvonurile care au apărut precum că Emma Stone ar fi decis alături de partenerul său de viață să se căsătorească în plina pandemie de coronavirus, fanii au sesizat un detaliu care ar fi confirmat faptul că cei doi deja au făcut pasul cel mare.

Recent, actrița a apărut alături de Reewe Witherspoon, într-o emisiune de pe canalul de YouTube „Hello sunshine”. Fanii au observat că pe degetul Emmei nu mai trona inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei, în decembrie 2019, ci o altă bijuterie care semăna foarte mult cu o verighetă.

Deși în timpul emisiunii, actrița a mărturisit ca din cauza situației actuală, a fost nevoită să își amâne nunta, o altă imagine pare sa o contrazică. În cele mai recente ipostaze, Emma și Dave McCary au fost surprinși împreună, purtând amândoi aceeași bijuterie.

Mai mult de atât, în ultimele apariții surprinse de paparazzii, Emma Stone a purtat o salopetă lejeră, iar admiratorii au început deja să speculeze si asupra faptului că actrița ar fi însărcinată cu primul copil. Care este adevărul? Rămâne de văzut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest