Emoții fără limite pentru Dana Rogoz! Vedeta așteaptă să nască din minut în minut: „Vai, ce frică îmi e”

 

Dana Rogoz se așteaptă să nască din minut în minut! Peste foarte puțin timp, vedeta își va strânge în brațe cel de-al doilea copil și chiar dacă are contracții mari, actrița nu vrea să meargă așa repede la spital, fiind de părere că va simți exact când micuța va vrea să vină pe lume.

Dana Rogoz este extrem de emoționată că o va aduce pe lume pe micuța sa. În ciuda contracțiilor, vedeta nu simte că i-a venit deocamdată sorocul, așa că mai așteaptă puțin până când fiica sa va face cunoștință cu întreaga familie.

“Am contracții, dar nu mă alarmez pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, cu geanta de maternitate după mine, care e gata, e la ușă. Dar nu vreau nici să ajung prea târziu, căci bebelina e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariana”, a spus Dana Rogoz.

Se va testa de COVID-19

Pentru că sfârșitul sarcinii a surprins-o în plină pandemie de coronavirus, Dana Rogoz vrea să își ia toată măsurile de siguranță ca să se asigure că totul va decurge conform planului, astfel că vedeta vrea să facă testul COVID-19.

“Azi noapte (n.r. – 18 mai) stăteam cu cartea «La ce să te aștepți când ești însărcinată», în brațe, ca să mai verific o dată «semnele» travaliului. Pentru că și la Vlad am ajuns la spital mai mult de gura lui Radu, fiind convinsă că urmează să nasc abia peste 4 zile, când aveam programarea făcută. Și, în câteva ore îl țineam în brațe. O să îmi fie dor de perioada sarcinii, sunt convinsă. Fie ea și în pandemie, în izolare. Dar pe de altă parte, ce aventură minunată ne așteaptă”, a mai scris Dana Rogoz pe blogul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest