Enzo de la Chefi la Cuțite s-a cununat religios: „Am văzut-o când intră, e perfectă!”

 

Enzo Aiello și Cristina Ene au făcut primele declarații după ce și-au spus jurămintele și au promis unul altuia dragoste eternă.

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite, Enzo Aiello, și-a unit destinele cu Cristina Ene. Nepotul lui Joshua Castellano a fost foarte emoționat și a spus că s-a abținut să nu plângă.

”A fost o perioadă foarte emoționantă, stresantă. Au fost multe sentimente ciudate. În sfârșit am ajuns la momentul ”da-ului” și e foarte frumos. Nu știam (n.r. cum arată rochia de mireasă), prima dată am văzut-o când intră, e perfectă. (...) I-am spus că e frumoasă”, a declarat Enzo de la Chefi la cuțite, la Star Matinal.

La rândul ei, Cristina Ene a declarat: ”Am avut emoții mult mai mari decât mă așteptam. Am crezut că nu o să pot să citesc, am crezut că nu o să pot să zic da, aveam un nod în gât fantastic. Am reușit să nu plâng, să nu stric machiajul, dar am fost extrem de emoționată. E cea mai importantă zi din viața noastră și am început-o cu dreptul. Nu ne-am certat deloc înainte, ceea ce este fantastic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest