Este definitiv! Adriana Bahmuțeanu a plecat de acasă cu copiii, dar nu înainte de a-i transmite un mesaj lui Silviu Prigoană!

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu a luat o decizie radicală astăzi și a plecat de acasă împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Silviu Prigoană. Avocata prezentatoarei TV a spus că Adriana e decisă să pună punct mariajului şi se gândeşte chiar să ceară custodie exclusivă pentru copii lor.

"Doamna este foarte bine şi ea şi copiii. Sunt la o familie onorabilă şi stau în condiţii foarte bune şi ea şi copiii. Motivele le ştiţi cu toţii. În familia Adrianei au fost probleme de foarte mult timp. Am sfătuit-o să mai încerce. Tocmai din acest motiv a făcut sărbătorile împreună cu domnul Prigoană. Dacă până în momentul de acum s-au căsătorit de 7 ori şi au divorţat de 6, zilele acestea, Adriana va înainta acetele de divorţ. Adriana doreşte să-i transmită soţului ei că îşi doreşte un divorţ civilizat. Nu-şi doreşte un război. Există varianta să luăm în calcul şi o custodie exclusivă", a declarat Ionela Vasile, avocata Adrianei Bahmuţeanu, la emisiunea "Star Magazin", de la Antena Stars.

”Dragă Silviu, am plecat cu copiii la o altă casă. Sper să înțelegi situația și să accepți divorțul. De dragul copiilor aș vrea să fii înțelegător și matur. Știu că îi iubești foarte tare pe cei mici și tocmai de aceea, pentru binele lor, trebuie să ne separăm civilizat. Nu îți voi îngrădi accesul la copii și voi cere custodie comună. Mulțumesc, Adriana”, este mesajul pe care Silviu Prigoană l-a primit pe telefon, cu puțin timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest