Este oficial! Ana Maria Mocanu, într-o nouă relație, după ultima decepție în dragoste! Cum arată actualul iubit/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

A răsărit soarele și pe strada Anei Maria Mocanu! După ultima decepție suferită în dragoste, iată că fosta asistentă TV iubește din nou și a trecut și la următorul nivel al relației: oficializarea!

Ana Maria Mocanu este mai fericită ca niciodată! Fosta asistentă TV și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, după ce relația anterioară nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit. Chiar dacă roșcata a fost și cerută în căsătorie de cel pentru care a renunțat la tot și s-a mutat și în Spania, din cauza neînțelegerilor, vedeta s-a reîntors în țară, fără pic de speranță că va mai cunoaște dragostea. Dar iată că norocul i-a surâs și acum are, din nou, fluturași în stomac!

Prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, Ana Maria Mocanu a dezvăluit că este într-o nouă relație! Focoasa fostă asistentă a publicat o imagine cu actualul iubit, care a venit cu descrierea: “Un nou început”, semn că este mai pregătită ca niciodată să își întemeieze o familie.

Ce ne-a atras însă atenția a fost faptul că momentul imortalizat a avut loc în club! Și pentru că toate localurile sunt închise, din cauza contextului actual, asta poate însemna doar un singur lucru! Tatonările dintre Ana Maria Mocanu și noul iubit au început cu câteva luni în urmă, dar a păstrat discreția despre noua cucerire, până s-a lămurit că este bărbatul de care are nevoie.

Așa cum era de așteptat, admiratorii fostei asistente TV au aruncat cu inimioare și cu felicitări în stânga și în dreapta, odată cu confirmarea relației. ”Ești superbă. Îți doresc tot binele din lume”, ”Felicitări”, ”Frumoșilor”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest