Este oficial! Pepe a confirmat relația cu Yasmine Ody! Declarațiile artistului: “Nu este niciun secret și nu ascund!”

 

După ce Pepe și Yasmine Ody au fost surprinși sărutându-se, în public, în fața tuturor, artistul a confirmat relația cu frumoasa make-up artistă și a făcut primele declarații despre povestea de dragoste care se află la început.

Soarele a răsărit pe strada lui Pepe. Sau cel puțin așa pare din ultimele imagini care au făcut înconjurul internetului cu artistul. Recent, cântărețul a fost surprins sărutându-se pasional cu Yasmine Ody, o frumoasă make-up artistă cunoscută în lumea bună.

Asumat din fire, Pepe a confirmat relația cu șatena, relație despre care a spus că se află încă la început, motiv pentru care nu se poate pronunța dacă va fi de viitor sau nu.

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Contactată și ea de reporterii click.ro, Yasmine a fost rezervată în ceea ce priveste declarațiile despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Pepe, menționând că toate informatiile despre relație vor fi oferite exclusiv de artist.

”Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a fost reacția lui Yasmine Ody.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest