Este oficial! Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct! Care este motivul: „Am preferat să aflaţi de la mine”

 
+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate şi urmărite prezentatoare din televiziunea românească, aşa că multă lume şi-a dorit să revină cât mai repede pe micile ecrane. După ce a apărut o serie de speculaţii legate de moderarea emisiunii „Acces Direct”, vedeta de la Antena 1 a dorit să facă lumină în acest caz. Aşa că, pe contul său personal de pe internet, a postat un mesaj în care a oferit toate detaliile vizavi de situaţia în care se află.

Aşa cum și-a obişnuit admiratorii, directă şi întotdeauna sinceră, Simona Gherghe a povestit cu lux de amănunte care sunt motivele pentru care nu se mai întoarce la „Acces Direct”. Totodată, vedeta a menționat că îşi aşteaptă admiratorii şi telespectatorii să o urmărească în continuare, pe Antena 1, semn că, cel mai probabil, este implicată într-un alt proiect al postului de televiziune.

Simona Gherghe a ţinut morţiş să se afle chiar de la ea faptul că nu va mai modera emisiunea „Acces Direct”, mai ales că au existat extrem de multe zvonuri pe subiectul acesta:

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”, a spus Simona Gherghe, pe Instagramul său.

După ce a făcut anunţul, Simona Gherghe a explicat şi care sunt motivele reale pentru care nu mai poate prezenta emisiunea „Acces Direct”. Se pare că vedeta, în calitate de proaspătă mămică, şi-a reorganizat priorităţile. Din cauza multor nopţi nedormite şi zile cu bune şi cu rele, aceasta s-a confesat prietenilor de pe instagram şi le-a măturisit că deocamdată doreşte să se dedice în totalitate vieţii de mămică, dar cu toate acestea, nu va renunţa niciodată la job-ul de vis.

„Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă :) Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!” a completat Simona Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest