Eşti mămică sau îţi doreşti un copil? Carmen Brumă îţi spune tot ce trebuie să ştii: "Sunt sfaturi care pe mine m-au ajutat"

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Brumă a fost prezentă la Târgul de Carte de la Romexpo, pentru a lansa noua ei creație intitulată "Jurnal de gravide. Cum să îți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos". Vedeta a scris un jurnal al meniului pe care l-a avut în timpul sarcinii, pe care l-a transpus apoi într-o carte. Carmen a dezvăluit motivele pentru care a decis să lanseze o astfel de publicație. 

"E mult spus că eu sunt scriitoare, eu sunt doar un autor de ghiduri practice, asta e și cea mai recentă carte a mea "Jurnal de gravide. Cum să îți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos". Este o sumă de sfaturi destinate femeilor însărcinate și femeilor care vor să devină gravide, sunt o sumă de sfaturi care pe mine m-au ajutat în timpul sarcinii, care au funcționat în cazul meu. De asemenea, găsesc în această carte tot felul de diete și alimente sănătoase. Eu nu am găsit în cărțile pe care le-am consultat nu ma găsit un meniul concret pentru o femeie gravidă," a spus Carmen Brumă, în ediția de sâmbătă a jurnalului de știri "Star Magazin", de la Antena Stars. ⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest